SMAKINGER

Vinsmak arrangerer morsomme smakinger. Vi fornyer oss hele tiden ut fra hva dere gjester etterspør. Vi har nå følgende tilbud når det gjelder smakinger og kurs:

Vinsmaking i vanlig åpningstid

Det er mulig å gjennomføre vinsmakinger i vanlig åpningstid når andre gjester er tilstede.

  • En vinsmaking består av 3,4 eller 5 viner (flight) og serveres i halve glass. Prisene er henholdsvis kr 350,-, 450,- og 550,-. Inkluderer man mat (skinker, salami, oster, brød og oliven) plusses det på 200,- per pers.

  • Vinene settes sammen enten som en reise ut i vinverden, eller mer innenfor temaer som drue, vindistrikt eller lignende.

  • Det er mulig å bestille bord til vinsmaking hvis dere er flere. (Vi har vanligvis ikke bordreservasjoner).

  • Kommer man alene er det fint å sitte i selve bardisken for slike smakinger.

  • Vinsmaking i vanlig åpningstid krever ikke bestilling på forhånd annet en bordreservasjon hvis dere er flere.


For reservasjon av bord til vinsmaking: smj@vinsmak.no

"Blindsmaking"

Å analysere og smake viner uten å vite hva det er på forhånd gjør at du spisser sansene og utvikler dine vinkunnskaper. Våre vinkelnere setter sammen smakspakker og lytter gjerne til din analyse hvis du vil fortelle. Samme regler som "vinsmaking i vanlig åpningstid" gjelder for blindsmaking. Eneste forskjell er at vinens navn og egenskaper presenteres etter smakingen.


Smakinger og kurs for større grupper/bedrifter

På mandager er det mulig å ha hele baren for seg selv hvis dere er en bedrift eller vinklubb eller bare en vennegjeng. Da kan det gjennomføres smakinger og kurs på ulike tema. Det er plass til maks 30 personer på en slik kveld og må være minimum 8. Dette blei en suksess høsten 2022, og vi åpner nå for booking av hele våren 2023.

For avtale om antall og pris, vennligst ta kontakt på e-post: smj@vinsmak.no eller telefon: +47 47452059.

Arrangement

Flere ganger i året gjennomfører vi åpne arrangement med vinprodusenter, vinimportører, sommelierer og flere der vi fordyper oss i en del av vinverden. Dette er morsomme arrangementer der du kan smake sjeldne viner, eller bare møte noen som har stor kunnskap om teamet. Følg oss på Facebook og Instagram for annonsering av arrangementer.